Living Sculptures

Living Sculptures coacht BN’ers voor het KWF

Op woensdag 15 mei heeft het KWF een prachtige campagne gehouden om het onderzoek naar kanker te sponsoren. Drie bekende Nederlanders, Frans Bauer, Willeke Alberti en Kjeld Nuis hebben urenlang als levend standbeeld opgetreden om zo geld in te zamelen. Eveline, standbeeld-coach en oprichtster van Living Sculptures heeft deze mensen mogen coachen om het tot een goed eind te brengen, zonder blessures en met een optimaal resultaat! Ook de honderden deelnemers die een lang lint door Den-Bosch vormden, die voor hun dierbare stil stonden en zo geld inzamelden, kregen coaching en support van Living Sculptures. We kijken met trots terug naar de beelden op TV. Na de TV show had KWF 18.270 nieuwe donateurs.

Bekijk hier een video van RTL Boulevard met Frans Bauer als Antoni van Leeuwenhoek.