Maatwerk

Omdat we met een hele gevarieerde groep spelers werken, met o.a. dansers, acteurs en jongleurs, kunnen we de acts aanpassen aan de gelegenheid. De speler kan een bijzondere handeling verrichten zoals een speech, prijsuitreiking, openingshandeling of een onthulling. Het levende beeld kan bijvoorbeeld een gedicht voordragen, goocheltrucs doen, een choreografie uitvoeren of als sprekende wegwijzer optreden.

Ook is het mogelijk om een typetje toe te voegen aan de act van de beelden. Bijvoorbeeld een suppoost die de beelden op een steekkarretje brengt naar de plaats van optreden, hen onderhoudt en uitleg geeft aan het publiek, of een verhalenverteller die de achtergronden van het beeld uitlegt; alles is mogelijk.

Als je op zoek bent naar een specifieke act die precies past bij jouw bedrijf of evenement kunnen wij een speciaal beeld vervaardigen, precies naar je wensen. Prijzen van maatwerk hangen helemaal af van de moeilijkheidsgraad van het te maken beeld. Houdt er rekening mee dat de vervaardigingstijd van 1 beeld op ongeveer 2 weken ligt. Alle door ons vervaardigde – en/of door de klant aangeleverde en door ons bewerkte kostuums én attributen blijven na opdracht in bezit van Living Sculptures. Neem contact op voor meer informatie en een prijsindicatie.