Boek te koop
  -  Boek te koop

Boek living statues te koop: Leve(n) de beelden!

In januari 2004 besloot Eveline samen met Marga van den Heuvel een boek te gaan maken over levende beelden. Na 10 jaar bezig te zijn geweest met het fenomeen levende standbeelden kon er veel over gezegd worden en was er voldoende materiaal voorhanden om een boek over living statues te maken. De ontwerpkwaliteiten van beiden wisten elkaar aan te vullen en vormden een origineel werk waarin de beelden (eindelijk) spreken. Leve(n) de beelden! werd in augustus 2004 in eigen beheer (uitgeverij De Beeldengalerij) gelanceerd op het NK Living Statues en wordt verkocht via deze website.

Het is een toegankelijk, vrij vormgegeven ‘koffietafelboek’ van 260 pagina’s, boordevol full-colour foto’s, achtergronden, anekdotes, tips… Kortom: alles wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen. Het boek heeft veel aandacht gekregen in kranten en op tv. Een must-have voor de statueliefhebber of een uniek relatiegeschenk!

 

Kosten

Het boek kost € 21,95 inclusief verzend en administratiekosten.

Het is te bestellen door:

  1. het Bestelformulier hiernaast in te vullen of een e-mail te sturen naar info@livingsculptures.com (incl naam, adres en het aantal exemplaren).
  2. het bedrag over te maken op NL23TRIO0197617530 t.n.v. E. Beuman
    onder vermelding van: “boek” + uw naam en adres.

Uw bestelling wordt verzonden zodra het bedrag is ontvangen.

Bestelformulier

We verwerken je gegevens volgens ons Privacystatement.